Innovatie & nieuwe technieken

Wij vinden het vanzelfsprekend om een schone, gezonde en veilige wereld voor onze kinderen en kleinkinderen achter te laten. Daarom is Reinstaat altijd bezig met innovatie en de inzet van de nieuwste schoonmaak technieken. Dat is de reden dat wij veel minder schoonmaakmiddelen hoeven te gebruiken. Want door die technieken is meestal alleen maar water nodig. Geloof ons, het werkt en het kan! De reinigingsmiddelen die wij wel gebruiken zijn duurzaam en niet schadelijk voor mens en milieu. Wij zijn er trots op om koploper te zijn in de schoonmaakbranche en zijn graag uw duurzame schoonmaakpartner van nu en de toekomst.

Clean Air Stofzuigers

Als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Nederland werken we met speciale stofzuigers die minder energie verbruiken, minder (fijn) stof uitstoten en stiller werken. Maak kennis met onze Clean Air stofzuigers..

Alle voordelen op een rij:

  • Schonere uitgeblazen lucht: 99,57% van het stof wordt gefilterd
  • Stiller: veel minder geluid prettig voor alle medewerkers
  • Zuiniger energieverbruik, grote zuigkracht bij laagvermogen (600W)

Smart Cleaning met Crohill

Wij maken veel gebruik van de Smart Cleaning materialen en technieken van Crohill. Daar kiezen wij bewust voor omdat ze efficiënt en ergonomisch schoonmaken bevorderen. Smart moppen absorberen vuil zo goed, dat de schoonmaker minder druk hoeft te zetten om het schoon te krijgen. Alle hulpmiddelen voor het interieur en sanitair zorgen voor een goede, vlakke en neutrale polspositie en voorkomen verkeerde houdingen. Hierdoor vermindert de fysieke belasting voor ons personeel tijdens het schoonmaken van vloeren, wanden, tafels of wc. Ergonomisch schoonmaken, het kan echt.  

Microvezelsysteem

We werken bij Reinstaat met een speciaal microvezelsysteem. Deze hoogwaardige doeken kunnen wel 650 keer gewassen worden en gaan dus lang mee. Maar nog belangrijker, ze maken het gebruik van reinigingsmiddelen overbodig. De microvezeldoeken worden enkel gebruikt met water en we garanderen dat ze beter schoonmaken dan het ouderwetse sopje.

Diamond pads

Vloeren poetsen is een vak waar vroeger vaak chemische middelen bij nodig waren. Door nieuwe technieken hebben we daar bij Reinstaat vrijwel afscheid van genomen. Onze poetsmachines zijn inmiddels voorzien van speciale twister diamond pads die ervoor zorgen ervoor dat uw vloer blinkt als nooit tevoren en gereinigd wordt zonder het gebruik van schadelijke middelen. Hoe kan dat? Zonder wrijving, geen glans.