Ons team

Goed personeel moet je koesteren en faciliteren. Bij Reinstaat draait het om mensen. Zoals onze medewerkers voor u schoonmaken, zo zorgen wij voor onze medewerkers. Goed. 

Personeelsfoto Reinstaat

Reëele uren calculaties

Allereerst gebruiken we reëele uren calculaties voor alle werkzaamheden. Dat geeft een garantie van constante kwaliteit voor onze klanten en het biedt ons personeel goede en gezonde werkomstandigheden. 

Opleiding & ontwikkeling

Iedere werknemer van Reinstaat krijgt de ‘basisopleiding schoonmaken’ van RAS en de opleiding ‘specialistisch vloeronderhoud’. Want opleiden is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Goede arbeidsomstandigheden met ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Persoonlijke begeleiding

Ook privé staan wij ons team van mensen bij wanneer ze dat nodig hebben. Zo is er bijvoorbeeld een budgetcoach voor hulp bij financiële zaken, het aanvragen van toeslagen en het krijgen van belastingteruggave. 

Samenwerken en verantwoordelijkheid

Bij Reinstaat halen we het beste uit onszelf en uit de ander. Want wij geloven dat werknemers met plezier en trots hun werk moeten kunnen doen. Daarom hebben wij een team van enthousiaste en betrokken medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel. Daar zijn wij ongelofelijk trots op en daar zien onze klanten het resultaat van. 

Versterk ons gemotiveerde team

Wil jij ook iedere dag met plezier naar je werk en onderdeel uitmaken van een fijn team van vaste mensen? Dan moet je bij Reinstaat zijn, wij werken in een straal van 40 kilometer rondom Woudenberg. Check onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatiebrief met jouw CV naar info@reinstaat.nl. Lees vooral ook hoe onze medewerkers denken over Reinstaat!

Al 2 jaar ben ik nu bedrijfsleider bij Reinstaat. Een bedrijf waar hard gewerkt wordt en waar constante ontwikkeling is. Sinds een jaar rij ik in een elektrische bedrijfsauto, hoe gaaf is dat! Aandacht voor mens en milieu is echt belangrijk, ook ik maak me daar hard voor.

Sinds een jaar is Reinstaat de nieuwe werkgever van onze schoonmaakploeg. Wat een verschil. Ik kreeg een opleiding en er is ineens tijd en ruimte om goed mijn werk te kunnen doen.

Bij Reinstaat voel ik me gezien en heb ik fijne collega’s. Het werken met de nieuwste technieken en middelen is top. Fijn om de klant te kunnen voorzien van een schone omgeving waarin gezondheid voor mij en voor hen voorop staat.