Onze eerste elektrische bedrijfsbus!

 

Geen woorden maar daden. Heeft u hem al zien rijden? We presenteren met trots onze eerste bedrijfsbus die volledig elektrisch rijdt! Onze medewerker Nadanna Collure is de blije bestuurder hiervan.

Omdat wij werken in een straal van 40 kilometer rondom Woudenberg brengt elektrisch rijden winst op alle vlakken. Volgend jaar willen we alle bedrijfsbussen vervangen voor een elektrische variant

eerste elektrische bus Reinstaat

Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen staat bij ons voorop. Reinstaat heeft een kloppend hart voor duurzaamheid. Zo is er de afgelopen jaren veel bereikt. Door innovatie zijn chemische middelen steeds minder nodig en gebruiken we minder stroom en water. We creëren een gezonde, schone en veilige woon- en werkomgeving voor mensen en kinderen van nu en in de toekomst.

De directie bolide en de auto van de bedrijfsleider waren al eerder vervangen voor elektrische varianten, maar we zijn trots op de komst van onze eerste elektrische bus en we delen dit graag.

Met een vast team van goed opgeleide mensen bieden we bij Reinstaat een ruim aanbod aan schoonmaakdiensten. Bekijk onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op. We worden ook graag uw duurzame schoonmaakpartner.

 

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact