Over Reinstaat

Mijn naam is Jefta van der Meijden: de oprichter en directeur van Reinstaat. Ik geef van nature aandacht aan mensen en zorg dat ze het naar hun zin hebben. Daarvoor creëer ik omstandigheden zodat ze goed kunnen presteren. Daar ligt een relatie met mijn eigen inspanning; een schone omgeving verhoogt het werkplezier en de prestatie. Ik heb er plezier in mijn kennis te delen en het belang van schoonmaak onder de aandacht te brengen. Elke keer als dat lukt, dan maakt me dat blij.

Directeur Jefta van der Meijden

Oprichting Reinstaat

De schoonmaak wereld leerde ik als klein jongetje kennen omdat mijn vader een schoonmaakbedrijf had en later een adviesbedrijf in de schoonmaakbranche. Eerst waren daar natuurlijk de bijbaantjes en later ben ik gestart in de advisering. Toch bleef mijn ambitie naar een mooi eigen schoonmaakbedrijf altijd knagen. Daarom heb ik in 2003 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Reinstaat. In vijftien jaar tijd is er veel gebeurd, we zijn inmiddels een duurzame speler van formaat in Woudenberg en omgeving. Samen met mijn vrouw Mariska, die ook meewerkt op kantoor, ben ik erg trots op ons bedrijf dat inmiddels ruim 40 personeelsleden telt en inzet op mens, milieu en duurzaamheid.

Toekomstvisie

Reinstaat loopt voorop in de schoonmaakbranche doordat wij ons constant blijven ontwikkelen en innoveren. Door de nieuwste technieken op de voet te volgen en toe te passen zijn wij koploper in de markt en blijven we uw duurzame schoonmaak partner van formaat.

Wij leren u graag kennen

Hopelijk heeft u een beeld gekregen van ons mooie schoonmaakbedrijf en de mensen die erbij horen. Wij leren u en uw bedrijf ook graag kennen en vragen beantwoorden wij snel en met plezier. U kunt ons bellen op 0343 421 740 of stuur ons een bericht.