Schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht en Amersfoort

Reinstaat is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Utrecht en Amersfoort. Wij voeren onder andere schoonmaakwerkzaamheden uit in ziekenhuizen, scholen, detailhandelsbedrijven en op kantoren. Duurzaam en gezond schoonmaken staat bij ons hoog in het vaandel en we hebben onze medewerkers zo opgeleid dat dit altijd in acht genomen wordt bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

We hebben een uitgebreid diensten- productenpakket waar veel gerenommeerde organisaties op dit moment gebruik van maken. We zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging, vloeronderhoud en de reiniging van trappen en portalen. We hebben ruime ervaring in de schoonmaak van bankgebouwen, sportcentra en scholen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaak bedrijf in de omgeving van Utrecht en Amersfoort? Neem dan direct contact op met Reinstaat en informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn super tevreden! Heel fijn dat je ziet dat het kan, met communicatie en directe actie functioneert het “oude” schoonmaakteam.

Prettige mensen en hebben goed werk afgeleverd, erg tevreden over de geleverde diensten.

De heren van Reinstaat verzorgen iedere week de schoonmaak van ons kantoor. Ze zijn vriendelijk, lopen niet in de weg en maken goed schoon.

Hoogwaardige schoonmaakdiensten

Wij verzorgen hoogwaardige schoonmaakdiensten voor allerlei bedrijven. We zijn de schoonmaak specialist in Midden-Nederland (omgeving Utrecht en Amersfoort) en hebben al jarenlang ervaring met het uitvoeren van verschillende schoonmaakdiensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud en interieurreiniging van gebouwen. Reinstaat levert kwaliteitsdiensten tegen eerlijke prijzen en dat maakt ons een geschikt schoonmaakbedrijf dat al voor diverse gerenommeerde organisaties werkzaamheden heeft mogen uitvoeren. Ons werkgebied ligt in een straal van 35 km rondom Woudenberg, een plaatsje in de provincie Utrecht. We zijn onder andere werkzaam in de plaatsen Amersfoort, Utrecht, Zeist, Soest, Baarn, Nieuwegein en Nijkerk. Wij hechten veel waarde aan service, kwaliteit en veiligheid en dit zijn dan ook de kernwoorden waar het bij ons om draait.

 

Gecertificeerde medewerkers

Alle medewerkers die schoonmaakdiensten uitvoeren voor Reinstaat hebben de ‘Basisopleiding Schoonmaken’ van RAS en de opleiding ‘Specialistisch vloeronderhoud’ met succes afgerond en zijn daarom in staat om secuur en efficiënt schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Alle werknemers beschikken over de juiste kennis om hygiënisch en duurzaam te werk te gaan en hebben ook een gedegen kennis van alle materialen en schoonmaakmiddelen zodat ze de schoonmaakwerkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren.

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf in de omgeving van Utrecht & Amersfoort? De gediplomeerde werknemers van Reinstaat staan graag voor u klaar om uw pand en het interieur ervan te reinigen. Kies voor schoonmaakbedrijf Reinstaat om een optimaal schoonmaak resultaat te realiseren!

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.