Maak uw (bedrijfs) pand onze zorg

Wij leveren professionele schoonmaakdiensten voor kantoren, sport accomodaties, scholen, kinderdagverblijven, zorgcomplexen, appartementencomplexen en vele soorten andere soorten bedrijven.

Ons werkgebied

Onze mensen werken in een straal van 35 kilometer rondom Woudenberg. Denk aan omgeving: Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Nijkerk, Hoevelaken, Nieuwegein, Utrecht, Den Dolder, Soesterberg, Maarsbergen, Leersum, Bunnik, Doorn, Driebergen, Ede, Lunteren, Wageningen en Barneveld.


Thuis in iedere branche

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, thuis in iedere branche en altijd goed op de hoogte van de door de overheid gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Onze kennis in combinatie met goed opgeleide, enthousiaste en vakkundige mensen zorgt ervoor dat we meer voor u kunnen doen dan schoonmaak alleen. Proactief en probleemoplossend samenwerken noemen we dat, van advies tot uitvoering.

Meer dan schoonmaak alleen

Onze medewerkers zijn getraind, alert, proactief, probleemoplossend en signaleren alle zaken die met het onderhoud, de veiligheid en/of de schoonmaak van uw pand te maken hebben. Het gevolg: veel tevreden klanten en daar zijn we trots op. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan werkzaamheden en diensten.

Onze schoonmaakdiensten

Vloeren reinigen

Reinstaat onderhoudt en reinigt ieder type vloer volgens de best passende methode. Zowel binnen als buiten.

Lees verder

Glasbewassing

Glasbewassing is vakwerk én maatwerk. Onze ervaren glazenwassers weten elk gebouw weer fris, schoon en streeploos te krijgen.

Lees verder

Gevelreiniging

Een goed onderhouden gevel zorgt voor een beter binnenklimaat en voor een langere levensduur van gebouwen en materialen.

Lees verder

VVE's en trappenhuizen

Een gezonde, frisse en schone leefomgeving draagt ook bij aan de veiligheid van uw gebouw en voor uw bewoners.

Lees verder

Kantoor schoonmaak

Werken in een schone omgeving zorgt voor een goede productiviteit en is belangrijk voor uw gezondheid en dat van uw personeel.

Lees verder

Scholen en kinderdagverblijven

Daar waar kinderen zijn moet het hygiënisch schoon zijn. Dat vereist de nodige kennis, kunde, inzet en ervaring.

Lees verder

Sportcomplexen

Schoonmaken is ook topsport. Vooral een hygienische schoonmaak, signalering en goed onderhoud zijn cruciaal.

Lees verder

Graffiti verwijderen

 Niks is zo vervelend als vandalen die uw gebouw of gevel bekladden met graffiti. Wij helpen u altijd zo snel mogelijk. 

Lees verder

Duurzaam

Reinstaat is uw duurzame schoonmaakpartner. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij wel!

Lees verder

Kwaliteit & heldere communicatie

Service, kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk bij Schoonmaakbedrijf Reinstaat. Natuurlijk hoort daar een zorgvuldige planning en voorbereidingen bij.

Door een goed schoonmaaksysteem te hanteren en controle op het uitgevoerde werk monitoren we alles. Periodieke inspecties voeren we regelmatig uit en we evalueren de werkzaamheden met onze opdrachtgevers. Korte lijnen en een heldere communicatie, zo kunt u op ons rekenen. Wij zijn uw duurzame schoonmaakpartner van formaat.

We komen graag met u in contact!

 

Neem contact met ons op