Glasbewassing

Glasbewassing is vakwerk én maatwerk. Onze ervaren glazenwassers weten elk gebouw weer fris, schoon en streeploos te krijgen. Dit komt de conditie en levensduur van uw ruiten, serres, glazenwanden en kozijnen ten goede. Ons proactieve team van mensen signaleert eventuele problemen op tijd. Denk aan beschadigingen aan gevel en schilderwerk of volle dakgoten. Preventie noemen we dat en natuurlijk kunnen we ook deze problemen voor u oplossen. 

Vraag een offerte aan

Maatwerk van formaat

Ieder gebouw is anders. Denk aan andere ramen, glazenwanden en serres. Of het nu gaat om hout- of kunststof kozijnen, glas-in-loodramen, lichtkoepels, ramen op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken. Onze vakmensen hebben geen hoogtevrees, maar wel een bulk aan ervaring plus alle correcte materialen en middelen om de klus te klaren. Zij zorgen ervoor dat alles op-en-top-schoon is en blijft. Zowel van binnen als van buiten. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. 

Frequentie en advies

Over de frequentie van uw glasbewassing adviseren wij graag op maat. Want ieder gebouw en ieder glas heeft zijn eigen schoonmaak behoeften. Bepalende factoren zijn: de locatie, de materialen, de wijze van montage, de vervuilingsgraad en de bereikbaarheid.
Wij komen graag langs voor een offerte op maat. Zo weet u precies wat u van onze glasbewassing kunt verwachten en kunnen wij u een vlekkeloos resultaat garanderen. Heldere afspraken en korte communicatielijnen, dat is hoe wij werken. 

Duurzaam de toekomst in

Reinstaat is een bedrijf dat zegt wat we doen en doen wat we zeggen. We presenteren ons Duurzom Vignet. Dat is een intentieverklaring met duurzame agenda waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staat en onze ambities per jaar worden uitgesproken en uitgevoerd. Dit delen we graag met u.

Wij werken uitsluitend met natuur- en mens vriendelijke materialen. Denk aan ergonomisch verstelbare apparatuur, speciale microvezel doeken, biologische schoonmaakmiddelen die duurzaam zijn in gebruik en de nieuwste technieken die het gebruik van schoonmaakmiddelen zelfs overbodig maken. Het gevolg: een gezonde woon- en werkomgeving voor onze klanten en ons personeel. 

Reinstaat: thuis in iedere branche

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, thuis in iedere branche en altijd goed op de hoogte van de door de overheid gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Onze kennis in combinatie met goed opgeleide, enthousiaste en vakkundige mensen zorgt ervoor dat we meer voor u kunnen doen dan schoonmaak alleen. Proactief samenwerken noemen we dat, van advies tot uitvoering. Bekijk ons complete aanbod van diensten en laat weten waar we u mee kunnen helpen.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.