Graffiti verwijderen

Een fris en schoon gebouw is hét visitekaartje voor bezoek. Het zorgt voor een prettige werkplek voor uw medewerkers en een gezonde en veilige omgeving voor bewoners en/of kinderen. Niks is zo vervelend als vandalen die uw gebouw of gevel bekladden met graffiti. Reinstaat wordt veel gevraagd om dit te verwijderen en wij helpen u altijd zo snel mogelijk. 

Vraag een offerte aan

Zo snel mogelijk reinigen

Het is belangrijk dat graffiti zo snel mogelijk verwijderd wordt van uw gevel zodat deze niet permanent beschadigd. Een speciale hogedrukspuit die stoom met een temperatuur van 110 graden uitstoot is één van onze krachtigste hulpmiddelen. Hierdoor kunnen wij vaak op een milieuvriendelijke manier de graffiti verwijderen.

Verschillende technieken

Maar er zijn verschillende manieren en technieken voor de verwijdering van graffiti. Denk aan stralen, renovatie of chemische reiniging. Welke techniek wij bij u gebruiken hangt af van de mate van vervuiling en het materiaal van uw gevel. Neem zo snel mogelijk contact met ons op dan bespreken we de verschillende mogelijkheden, maken we een offerte op maat en kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn. 

Beschermende coating

Als de graffiti weg is dan kunt u overwegen om uw gebouw of gevel een extra bescherming te geven. Met een anti-graffiti coating kunnen nieuwe graffiti’s makkelijker verwijderd worden. Dit kan zowel met een permanent als een semi- permanente coating. Er zijn verschillende mogelijkheden waarover wij u uitstekend kunnen adviseren. 

Breed werkgebied

Reinstaat maakt schoon voor ondernemers, scholen, kinderdagverblijven, VVE’s, gemeenten, woningcoöperaties en uiteenlopende bedrijven. Dat doen we in een straal van 40 kilometer rondom Woudenberg. Plaatsen waar u ons treft zijn: Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Nijkerk, Hoevelaken, Nieuwegein, Utrecht, Den Dolder, Soesterberg, Maarsbergen, Leersum, Bunnik, Doorn, Driebergen, Ede, Lunteren, Wageningen en Barneveld.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.