Kantoor schoonmaak

Dagelijks maken we heel veel werkplekken schoon bij bedrijven en instellingen in Midden Nederland. Want werken in een schone omgeving zorgt voor een goede productiviteit en is belangrijk voor uw gezondheid en dat van uw personeel. Met Reinstaat kiest u voor een professionele duurzame schoonmaakpartner.

Onze mensen werken uitsluitend met natuurlijke schoonmaakmiddelen en de nieuwste technieken, materialen en stofzuigers. Zo dragen we bij aan een beter leefmilieu zowel binnen als buiten. De ervaring is ook dat mensen met allergieën, door onze gebruikte methodes, minder last hebben.  

Vraag een offerte aan

Altijd een fris en schoon kantoor

Door de kantoor schoonmaak aan ons uit te besteden heeft u altijd een frisse, schone en hygiënische werkomgeving. Wij verzorgen de schoonmaak van werk- en bureaubladen, telefoons, computerschermen, ramen, deuren, deurkrukken, keukens, kantines en sanitaire ruimtes. Maar we legen ook prullenbakken, vullen voorraden aan waar nodig, onderhouden uw vloer en spelen proactief in op uw gebouw en werkomgeving. 

Wanneer het u schikt

Onze mensen zijn zeer flexibel inzetbaar. Dat houdt in dat wij schoonmaken wanneer dat u uitkomt. Op veel plekken maken wij buiten kantoortijden schoon, maar wellicht ziet u onze medewerkers liever binnen kantoortijden aan het werk. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee. Of dat nu dagelijks, wekelijk, periodiek of eenmalig is, wij staan voor u klaar. 

Proactief team

Onze vakmensen doen met trots en plezier hun werk. Het op tijd signaleren van mogelijke problemen met betrekking tot onderhoud en omgeving is een eigenschap die we iedere keer weer positief teruggekoppeld krijgen van onze klanten. Proactieve, betrokken personeelsleden waar we trots op zijn. 

Veel extra mogelijkheden

Reinstaat zorgt voor de binnen- en buitenkant van uw kantoor. Wij zijn ook gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging en het schoonmaken van trappen, liften en portalen. Wilt u gebruik maken van onze diensten neem dan vrijblijvend contact op. We horen graag hoe we u kunnen ontzorgen en leren u graag kennen.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.