Scholen en kinderdagverblijven

Gebouwen waar kinderen zijn moeten niet zomaar schoon zijn, ze moeten hygiënisch schoon zijn. Dat vereist de nodige kennis, kunde, inzet en ervaring. Schone en gezonde ruimtes verbeteren de prestaties en verlagen de kans op ziektes. Daarom zoekt u een professionele schoonmaakpartner die weet wat er speelt en wat er nodig is.

Vraag een offerte aan

Schoonmaak plan op maat

Samen maken we een professioneel schoonmaak plan voor uw school, BSO/NSO of kinderdagverblijf. Hierin staat wie wat doet, wanneer en hoe. Zo beschrijven we van elk gebouw en van elke ruimte:

  • wat we doen, bijvoorbeeld: de ramen, vloeren, speelgoed, vergaderruimten en lesboeken
  • we spreken af op welke manier we dat schoonmaken: droog, nat, stofwissen, stofzuigen, met of zonder reinigingsmiddelen. 
  • wat de frequentie is van de schoonmaak: dagelijks, een paar keer per week, elke maand of alleen in vakanties
  • we leggen vast wie wat schoonmaakt. Wat doen de professionele schoonmakers en wat doet de school in eigen beheer samen met met ouders, leerkrachten en leerlingen.
  • we spreken af wat wij aan voorraad leveren en bijhouden. 

Dit schoonmaak plan is altijd op maat en wordt gemaakt voor het hele (school)jaar. Soms moet dit tussentijds worden aangepast wanneer ruimtes in de school vaker of extra worden gebruikt. Reinstaat doet hiervan ook de controle en het beheer. Daarvan houden wij u natuurlijk op de hoogte. Op deze manier kost het u zo min mogelijk tijd en u bent altijd voorzien van een gezond en hygiënisch schoon gebouw. 

Vakantie schoonmaak & onderhoud

Tijdens de vakanties is er vaak tijd voor periodiek onderhoud en grote schoonmaak werkzaamheden. Denk aan vloeronderhoud, gevelreiniging, behandeling van trappen, meubilair, plein renovatie en extra aandacht voor sanitaire voorzieningen. Al dit onderhoud is bepalend voor de veiligheid en levensduur van uw gebouw en materialen. Dit periodieke onderhoud en alle mogelijkheden hiervan horen ook thuis in het schoonmaakplan. 

Advies op maat, we helpen graag 

Wij zijn uw duurzame schoonmaakpartner en ondersteunen en adviseren u graag. Tijdens een afspraak analyseren we uw situatie, wensen en eventuele problemen. Daarna volgt een concreet plan van aanpak en een passende offerte. U kunt gemakkelijk online een afspraak met ons maken, of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0343 421 740.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.