Schoonmaak van Sportcomplexen

Ook schoonmaak is topsport. De schoonmaak en hygiëne in en rondom gebouwen waar intensief wordt gesport is echt belangrijk. Met gespecialiseerde kennis, jarenlange ervaring en professioneel materieel zetten wij onze mensen hierop in. 

Vraag een offerte aan

Veiligheid en (vloer) onderhoud

Allereerst is er het vloeronderhoud van alle ruimtes, zoals de (gym) zaal en de verkleed ruimtes. Dat gaat vaak om grote vloeroppervlakken die intensief gebruikt worden. Een regelmatige en grondige schoonmaak met daarbij een goed onderhoudsplan is van groot belang. Niet alleen voor de hygiëne en gezondheid, maar zeker ook voor de veiligheid van sporters. Ook zullen vloeren en materialen door goed onderhoud en planning langer meegaan. Naast jarenlange ervaring beschikt Reinstaat over speciale reinigingsmachines die deze klussen professioneel klaren. 

Hygiëne en sanitair

Het reinigen van sporttoestellen en accessoires komt vrij nauw. Tenslotte worden deze iedere dag door veel handen en voeten intensief aangeraakt en gebruikt. Daarom is professionele reiniging noodzakelijk. Ook de verschillende sanitaire ruimtes vragen hierom. Het is goed om te weten dat Reinstaat mens en gezondheid voorop zet. Wij maken gebruik van natuurlijke schoonmaakmiddelen die de gezondheid van uw sporters en onze medewerkers niet schaden en vriendelijk zijn voor dier en milieu. 

Preventie: veiligheid voorop

In een sportcomplex is signalering en goed onderhoud cruciaal. Daarin onderscheiden wij ons, want ons personeel kijkt en denkt proactief en probleemoplossend mee. Is er iets versleten, verstopt of kapot? Zij maken er melding van. Wanneer u dat wilt, herstellen of verhelpen zij dit voor u. Zo signaleren we problemen op tijd, controleren we of alles goed gaat en werken we preventief samen aan een schone, veilige en gezonde omgeving. 

We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op. 

Maak uw (bedrijfs) pand onze zorg 

Wij leveren professionele schoonmaak diensten voor kantoren, sport accomodaties, scholen, kinderdagverblijven, verzorgingshuizen en appartementencomplexen.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.