Vloeren reinigen

Zie een goed onderhouden vloer als de rode loper voor uw gasten. Het zorgt voor een warm welkom, een aangenaam werkklimaat en het laat materialen langer meegaan. Reinstaat onderhoudt en reinigt ieder type vloer met de best passende methode. Of het nu gaat om hout, (natuur)steen, grind, laminaat, pvc, linoleum, marmoleum, tapijt of plavuizen. Al onze mensen krijgen hiervoor een opleiding en ze beschikken over specialistische reinigingsapparaten en de nieuwste technieken. Alles voor vlekkeloze en hygiënisch schone vloeren. Dat bereiken we veelal zonder het gebruik van chemische middelen, enkel met water door de inzet van de nieuwste technieken.

Vraag een offerte aan

Dagelijks en wekelijks vloeronderhoud

Door het gebruik van speciale Clean Air stofzuigers verdwijnt stof echt en worden allergische reacties verminderd. Voor afnemen, moppen en dweilen werken we met duurzame microvezel doeken en ergonomisch materiaal.

Groot onderhoud & herstel

We hebben een arsenaal aan speciale machines. Afhankelijk van het type vloer en de gebruiksintensiteit adviseren wij één tot vier keer per jaar een intensieve schoonmaak. Daar waar vroeger veel gebruik werd gemaakt van chemische beschermlagen kunnen wij door innovatie en techniek uw vloeren onderhouden en behandelen zonder schadelijke stoffen. Ook voor het herstel van oude vloeren hebben wij specialistische kennis. Vraag er vooral naar, met plezier beantwoorden we uw vragen en geven we advies.

Bestrating & omgeving

Ook terrassen, opritten en andere bestrating rondom het pand reinigen wij professioneel. Representatie en veiligheid staan hierbij voorop.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kunnen wij u helpen op schoonmaak gebied? Laat het ons weten, we komen graag langs. Onze mensen werken in een straal van 40 kilometer rondom Woudenberg. Denk aan omgeving: Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Nijkerk, Hoevelaken, Nieuwegein, Utrecht, Den Dolder, Soesterberg, Maarsbergen, Leersum, Bunnik, Doorn, Driebergen, Ede, Lunteren, Wageningen en Barneveld.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.