VVE’s en trappenhuizen

Een gezonde, frisse en schone leefomgeving zorgt niet alleen voor een prettige omgeving, het draagt ook sterk bij aan de veiligheid van uw woonomgeving. Verenigingen Van Eigenaren, woningcorporaties en vastgoed eigenaren weten dit. Zij schakelen ons in voor het reinigen van gezamenlijke ruimtes zoals het portaal, de hal, het trappenhuis en de verschillende verdiepingen en galerijen binnen appartementencomplexen en/of (flat)gebouwen.

Vraag een offerte aan

Periodiek trappenhuizen schoonmaken

Dagelijks zijn er veel mensen in een trappenhuis. Daarbij lopen ze bladeren, zand of andere rommel mee naar binnen. Maar denk ook aan de hygiene en schoonmaak van trapleuningen, liften en plafonds. Vieze handen komen overal, onze schoonmaakdoeken gelukkig ook. Met periodieke afspraken en goede controles voorkomt u veel vervelende, vervuilende en nare situaties en is uw pand altijd schoon en representatief voor zijn bewoners en de omgeving.  

Duurzaam & milieuvriendelijk

Wanneer u Reinstaat inschakelt heeft u de garantie van goed opgeleide schoonmakers die werken met korte communicatielijnen. Wat schoon is, moet schoon blijven en hier zetten wij ons elke dag 100% voor in. Daarbij hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze vakmensen maken veel gebruik van de zogenoemde Crohill-methode met een speciale spray en vloerwisser. Dat zorgt ervoor dat we maar liefst 75% minder water hoeven te gebruiken en het geeft een eindresultaat zonder strepen en zwarte voegen.

Meer dan schoonmaak alleen

Naast het reinigen van trappenhuizen kunt u ons ook inschakelen voor een breed scala aan andere werkzaamheden. We zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, gevelreiniging, we leveren supply’s en materialen maar doen ook diverse andere schoonmaak/conciërge klussen. Onze medewerkers zijn getraind, alert, proactief en signaleren alle zaken die met het onderhoud, de veiligheid en/of de schoonmaak van uw pand te maken hebben. Het gevolg: tevreden klanten en daar zijn we trots op.

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.