Trappenhuizen laten reinigen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die het trapportaal of trappenhuis van uw appartement of bedrijf schoonmaakt? Reinstaat staat voor u klaar! Onze gediplomeerde en gemotiveerde schoonmakers komen graag langs om het trappenhuis te komen reinigen.

In appartementengebouwen maken wij voor Verenigingen van Eigenaren (VVE) en vastgoedeigenaren graag de gezamenlijke ruimtes schoon zoals hallen, portalen en trappenhuizen.

  • We gebruiken de Crohill-methode met een speciale spray en vloerwisser
  • Eindresultaat zonder strepen en zwarte voegen
  • Fris en schoon eindresultaat met 75% minder gebruik van water.

 

Vraag een offerte aan

Periodiek trappenhuizen schoonmaken

Een trappenhuis schoonmaken is doorgaans voor woningcorporaties, flatgebouwen, appartementen en bedrijven waarbij het schoonmaak wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Reinstaat verzorgt voor vele bedrijven het periodiek schoonmaakwerk van trappenhuizen en trapportalen. Dagelijks lopen er veel mensen door het trappenhuis. Daarbij lopen ze vaak van buiten bladeren, zand of andere rommel mee naar binnen. Reinstaat kan ook uw trappenhuis periodiek schoonmaken. Wat schoon is, moet schoon blijven! Als u kiest voor de schoonmaakspecialisten van Reinstaat dan kunt u hoge kwaliteit verwachten tegen scherpe prijzen. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en gaan milieuvriendelijk te werk. U kunt ons in schakelen voor het reinigen van trappenhuizen, gevels, en andere plekken rondom uw woning of pand.

Iedere week worden onze trappenhuizen door Reinstaat grondig schoongemaakt. Hier lopen dagelijks veel mensen doorheen en zij laten nogal wat rommel en vlekken achter. Reinstaat verzorgt dit uitermate professioneel. Niet alleen wij, maar ook onze medewerkers zijn hier zeer tevreden over. De schoonmakers die bij ons komen zijn ook nog eens erg vriendelijk!

Vrouw in trappenhuis

Trappenhuis schoon laten maken

Indien u op zoek bent naar een geschikt schoonmaakbedrijf die uw trappenhuis professioneel kan schoonhouden, dan bent u bij Reinstaat Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij beschikken over gekwalificeerde schoonmakers die graag bij u komen schoonmaken. Ook uw trappenhuis of trapportaal is bij Reinstaat aan het goede adres. Om een schoon trappenhuis te bewerkstelligen maken wij gebruik van natuurvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze zijn biologisch afbreekbaar en zijn niet schadelijk voor mens, dier of natuur. Uitstekend voor trappenhuizen.

Wij zijn werkzaam in een straal van 35 km rondom Woudenberg. Wij worden ingeschakeld door particulieren en ondernemers uit onder andere de volgende steden: Utrecht, Amersfoort, Wageningen en Baarn. We zijn het gespecialiseerde schoonmaakbedrijf dat een oplossing heeft voor iedere schoonmaakklus! Een schoon trappenhuis zorgt ervoor dat mensen met een glimlach de trap op lopen. Het is niet fijn als je direct bij binnenkomst zand en bladeren of een vieze leuning tegenkomt. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf om uw trappenhuis te laten schoonmaken? Schoonmaakbedrijf Reinstaat staat voor u klaar. Neem voor vragen of een afspraak gelieve contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naast het reinigen van trappenhuizen kunt u ons ook inschakelen voor een groot scala aan andere schoonmaakwerkzaamheden. We zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, kantoren schoonmaken en diverse andere schoonmaakklussen. We zijn de schoonmaakspecialist in Midden-Nederland en hebben vele tevreden klanten al voorzien van een schoner trappenhuis, hygiënischer kantoor en een brandschone gevel!

Heeft u vragen aan ons? We komen graag met u in contact

We lichten graag onze diensten toe als u hierover nog vragen heeft.