Vacature Ambulant Objectleid(st)er

Als objectleid(st)er bij Reinstaat zorg je dat onze klanten altijd een schone en frisse werkomgeving hebben. Je doet daarvoor de planning, je controleert en waar nodig werk je mee. Zo realiseer jij waar Reinstaat voor staat: kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Natuurlijk krijg je daarvoor een salaris dat marktconform is en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.

Wij bieden

  • Vrijheid & zelfstandigheid – je kunt je werk naar eigen inzicht inrichten
  • Afwisseling – geen object is hetzelfde. Je verveelt je nooit.
  • Leuke collega’s – met een grote diversiteit aan werknemers werken we in enthousiaste teams. Daar maak jij deel van uit.
  • Toekomst – we groeien snel en als jij ambitie hebt groei dan met ons mee.

Wij vragen

  • Ervaring – je hebt leidinggevende capaciteiten.
  • Opleiding – MBO werk- en denkniveau.
  • Vaardigheden – je kunt plannen&organiseren als de beste en bent creatief & oplossingsgericht.
  • Eigenschappen – je hebt een hands-on mentaliteit. In deze zelfstandige functie is het belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit en doelgericht bent.

Jouw werkdag in vogelvlucht

De dag begint vroeg op een object waar door een Reinstaat-team wordt gewerkt. Ons werkgebied is in een straal van 40 km rondom Woudenberg. Jij controleert of alle dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden goed worden uitgevoerd en stuurt bij waar dat nodig is. Je signaleert of er zaken blijven liggen die niet in de opdracht staan maar die daar wel in zouden moeten zitten. Dit geef je door aan de collega’s op kantoor.

Terug op kantoor werk je aan de planning voor de komende periode. Er zijn nieuwe objecten die ingepland moeten worden en er is uitbreiding op een bestaand project. Je plant jezelf in op een plek waar jullie net zijn begonnen. Het team dat hier werkzaam is bestaat uit relatief veel nieuwe werknemers. Die moeten nog worden ingewerkt en dat vraagt aandacht. Aan het eind van de dag rij je nog even langs een object dat al jaren door ons wordt verzorgd. Je controleert en constateert dat hier perfect werk is afgeleverd. Dat stemt je tevreden. Tenslotte is ieder object een visitekaartje van Reinstaat en jij gaat alleen voor een top resultaat!

Als objectleid(st)er bij Reinstaat zorg je ervoor dat onze klanten altijd een schone en frisse werkomgeving hebben. Je doet daarvoor de planning, je controleert en waar nodig werk je mee. Zo realiseer jij waar Reinstaat voor staat: kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Reacties

Voor meer informatie over de vacature kun je contact op nemen via telefoonnummer 0343- 421 740 of info@reinstaat.nl. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan jouw sollicitatie en C.V. naar info@reinstaat.nl t.n.v. Jefta van der Meijden