Waarom een schone uitstraling van uw bedrijfspand zo belangrijk is

Uw bedrijfspand is de eerste kennismaking voor uw klanten met u! Zodoende is het belangrijk dat uw pand er altijd netjes en verzorgt uit ziet. Zo kunt u een goede eerste indruk maken, want een bedrijfspand met een nette uitstraling zegt natuurlijk ook veel over het bedrijf dat er in gehuisvest is. Zorgt u er daarom altijd voor dat de ramen netjes schoon zijn, de gevel regelmatig gereinigd wordt en u het groen rondom uw pand netjes bijwerkt van tijd tot tijd. Dit klinkt als een flinke uitdaging, wat het misschien ook voor u is. Echter bij Reinstaat draaien wij hier onze handen niet voor om. Wij zijn uw duurzame schoonmaakpartner! Zo bent u te allen tijde verzekerd van een net en verzorgd bedrijfspand. Maak uw gebouw, onze zorg!

 

Hoe Reinstaat u kan helpen

Reinstaat is de duurzame schoonmaakpartner van Nederland! Zoals eerder is benoemd, is het schoonhouden van uw bedrijfspand van essentieel belang. Bij Reinstaat begrijpen we dit en hebben we van uw gebouw, onze zorg gemaakt. Wij bieden u diverse diensten aan, om te ondersteunen bij het schoonhouden van uw pand. Wat al onze diensten kenmerkt, is het feit dat we de diensten uitvoeren op een manier die te allen tijde gezond en duurzaam is. Zo zijn wij instaat, door diverse innovaties, om veel minder water en chemische middelen te gebruiken tijdens het schoonmaken. Wat voor zowel u, als onze medewerkers een voordeel is. Onze diensten die u kunnen interesseren om uw bedrijfspand goed te onderhouden zijn:

Gevelreiniging: Uw gevels en daken krijgen gedurende het jaar aardig wat te verduren. Ze staan continue in contact met wisselende weersomstandigheden. Ook de uitwerpselen van dieren en (zwerf) vuil  hebben impact op de gevels en daken. Dit zorgt ervoor dat de gevels en daken worden aangetast. Om het bedrijfspand niet blijvend te beschadigen, is een goed onderhoud essentieel. Dit zorgt ervoor dat het bedrijfspand geen schade oploopt en altijd een nette uitstraling houdt.

Glasbewassing: Naast de gevels en daken krijgen ook uw ramen veel te verduren. Het is daarom ook belangrijk dat uw ramen regelmatig op een goede manier schoongemaakt worden. Dit zorgt niet alleen voor een goede uitstraling van het bedrijfspand, maar houdt de ramen ook in goede conditie. Onze ervaren glazenwassers maken uw ramen zo schoon dat er geen strepen of vuil achter blijft. U bent dus gegarandeerd van frisse en schone ramen, nadat onze glazenwassers klaar zijn.

Het goed onderhouden van uw bedrijfspand is belangrijk voor de uitstraling, maar ook zeer belangrijk bij het onderhouden van u pand. Door regelmatig schoon te laten maken, blijft de kwaliteit van uw pand hoog. Hierdoor zullen er ook minder snel andere complicaties optreden.

 

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfspand

Ieder gebouw is anders en heeft te maken met andere (weers) invloeden. Bij Reinstaat snappen we dit en daarom leveren wij uitsluitend maatwerk van formaat. Onze vakmensen zijn uitgerust met een bulk aan ervaring en alle benodigde apparatuur, om zo ook uw bedrijfspand weer fris en schoon te krijgen. Bent u geïnteresseerd naar onze mogelijkheden? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.